The Crypto Insider

The Crypto Insider

Singurul Crypto Newsletter din România. GRATUIT și cu doar CINCI MINUTE pe săptămână, le-o iei înainte tuturor.

TESTIMONIALE

Cea mai cool comunitate din Web3

“Un sistem educațional cum România doar în vise a mai văzut. Vă mulțumim pentru tot efortul depus!”

Radu P

“Sunteți printre puținii din România pe care îi urmăresc și pe care îi consider buni. Asta pentru că realizați o analiză macroeconomică destul de bine documentată.”

Ionut Donisan

“Cea mai serioasă platformă de educație crypto și macroeconomie în limba română🦾👷🏼‍♂️🧱”

George Domnar

“Sunt convins că voi sunteți oameni capabili, educați și cu experiență, dornici să ajutați comunitatea crypto din România. De aceea, am fost printre primii care s-au înscris la cursurile StakeBorg Academy. ”

Vali Lazar

“Pentru mine, StakeBorg Academy a fost încă de la început o sursă valoroasă de informații, total necesare pentru a naviga în siguranță în această nouă piață. Cursurile sunt bine structurate, ușor de înțeles și de urmărit. Ceea ce m-a încântat cel mai mult este newsletter-ul PRO și Market Update-ul săptămânal, deoarece mă ajută să înțeleg evenimentele din piață și să iau decizii bine informate.”

Vlad Ciocan

“Cu ajutorul echipei de la StakeBorg, am conștientizat importanța muncii/studiului continuu în orice domeniu. M-am educat să adopt o atitudine calmă indiferent dacă piața este în roșu sau în verde, pentru a evita FOMO (teama de a rata oportunități), să înțeleg perspectivele pe termen lung, să am răbdare și să mă bucur de rezultatele treptate, fără a dori totul dintr-o dată.”

Sergiu Ilis